Възмутени селяни от  Манастир и Книжовник алармираха на редакционната ни

...
Възмутени селяни от  Манастир и Книжовник алармираха на редакционната ни
Коментари Харесай

Умряло теле на незаконно сметище между Манастир и Книжовник

Възмутени селяни от  Манастир и Книжовник сигнализираха на публицистичната ни поща за нелегално бунище край пътя сред двете селища. На боклукът има захвърлено и умряло теле от порода черно-шарено говедо. То е разръфано от кучета и чакали и може да пламне болест, притесняват се те.

Сметището се намира на пътя сред хасковските села Манастир и Книжовник, след първия мост от ляво и от дясно на основното шосе. Първоначално са изхвърляни строителни боклуци, а в този момент към този момент има и непотребни юргани, найлони, чували, облекла, туби с незнайни неща вътре и даже мъртви телета, възмущават се будните жители.

Те са звъняли няколко пъти на телефон 112, само че уви няма реакция, нещо извънредно грозно на самия път и от двата края, среща се на първия мост след Манастир посока Книжовник. Дано да си мръднат задните елементи и кмета и пътното, РЗИ и РОСВ пък в случай че може и от Общината, продължава гневния сигнал.

Жителите на хасковските села желаят да им се оформи и огради регламентирано бунище, където да си изхвърлят боклуците, тъй като в контейнерите няма място за подобен тип боклук. Не може за едно умряло теле безпаричен човек да вика кола на екарисажа, чак от Варна, би трябвало да има по-евтин вид, прибавят те./Хасковска Марица

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР